Bæredygtig vintage

Ifølge Galileo er Galilei Vin: sollys holdes sammen af vand. I år kunne vi for første gang bruge sollys på andre måder til vores vine. Efter talrige forsinkelser har vores solcelleanlæg på vingårdens tage været i fuld drift siden foråret. Det betyder, at vi allerede i løbet af årets høst kunne drive presse, pumper, rumkøling, højtryksrenser og meget mere med vores egen strøm. Vi er meget glade for, at vi med denne ekstra brug af sollys nu kan producere vores vin endnu mere bæredygtigt.

da_DKDanish

Jordan vingård

Prisliste forespørgsler

Jordan vingård

Anmodninger om smagning

Smagninger er velkomne fra mandag til lørdag fra 9:00 til 17:00 efter aftale.
På søn- og helligdage kan vine afhentes i vores afhentningszone.
I september og oktober er smagninger kun mulige i begrænset omfang på grund af høsten.

Jordan vingård

Bestil en smagspakke