Duurzame wijnoogst

Volgens Galileo is Galilei dat wel Wijn: zonlicht bij elkaar gehouden door water. Dit jaar hebben we voor het eerst zonlicht op andere manieren kunnen gebruiken voor onze wijnen. Na talloze vertragingen is ons fotovoltaïsche systeem op de daken van de wijnmakerij sinds het voorjaar volledig operationeel. Dit betekent dat we tijdens de oogst van dit jaar de pers, pompen, ruimtekoeling, hogedrukreiniger en nog veel meer al met eigen elektriciteit konden bedienen. We zijn erg blij dat we met dit extra gebruik van zonlicht onze wijn nu nog duurzamer kunnen produceren.

nl_NLDutch

Jordan wijnmakerij

Vraag prijslijst aan

Jordan wijnmakerij

Proefverzoeken

Proeverijen zijn van harte welkom van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur op afspraak.
Op zon- en feestdagen kunnen wijnen worden afgehaald in onze afhaalzone.
In september en oktober kan er vanwege de oogst slechts beperkt geproefd worden.

Jordan wijnmakerij

Bestel een proefpakket