Kestävä vuosikerta

Galileo Galilein mukaan on Viini: auringonvalo, jota vesi pitää yhdessä. Tänä vuonna pystyimme ensimmäistä kertaa hyödyntämään auringonvaloa muilla tavoilla viineissämme. Lukuisten viiveiden jälkeen aurinkosähköjärjestelmämme viinitilan katoilla on ollut täydessä toiminnassa keväästä lähtien. Tämä tarkoittaa sitä, että tämän vuoden sadonkorjuun aikana saimme omalla sähköllä ohjata puristinta, pumppuja, huonejäähdytystä, painepesuria ja paljon muuta. Olemme erittäin tyytyväisiä, että tämän auringonvalon lisäkäytön ansiosta voimme nyt tuottaa viiniämme entistä kestävämmin.

fiFinnish

Jordanin viinitila

Hinnasto tiedustelut

Jordanin viinitila

Maistelupyynnöt

Maistelut ovat tervetulleita maanantaista lauantaihin klo 9.00-17.00 sopimuksen mukaan.
Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä viinejä voi noutaa noutoalueeltamme.
Syys- ja lokakuussa maistajaiset ovat sadonkorjuun vuoksi mahdollisia vain rajoitetusti.

Jordanin viinitila

Tilaa maistelupaketti